Kayseri Sanayi Odası - GÜMRÜK BİRLİĞİNİN GÜNCELLENMESİ - KAMU ALIMLARI GÖRÜŞ BİLDİRME FORMU
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » GÜMRÜK BİRLİĞİNİN GÜNCELLENMESİ - KAMU ALIMLARI GÖRÜŞ BİLDİRME FORMU

GÜMRÜK BİRLİĞİNİN GÜNCELLENMESİ - KAMU ALIMLARI GÖRÜŞ BİLDİRME FORMU

T.C. Ekonomi Bakanlığı’ndan Odamıza intikal eden yazıda; Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki Gümrük Birliği’nin güncellenmesine ilişkin başlatılan çalışmada kullanılmak üzere tüm paydaşların bilgi ve tecrübelerine ihtiyaç duyulduğu bildirilmiştir.

Bu kapsamda, Gümrük Birliği’nin güncellenmesi sürecine yönelik hazırlanan kamu alımları konularına ilişkin form ve detaylı bilgiler https://www.ekonomi.gov.tr/portal/url/bz1 adresinde bulunmaktadır.

Söz konusu formun 27 Mayıs 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar kavlaky@ekonomi.gov.tr ve altunm@ekonomi.gov.tr adreslerine eş zamanlı olarak gönderilmesi gerektiği belirtilmiştir.

Saygılarımızla.

05.05.2016