+90 352 245 10 50 - info@kayso.org.tr
You are here : Main Page » Duyurular » İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI ÜYE ÜLKELER TİCARET FUARI

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI ÜYE ÜLKELER TİCARET FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza intikal eden yazıda; 22-26 Mayıs 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde “15.İslam İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeler Ticaret Fuarı”nın Riyad Uluslar arası Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenleneceği bildirilmiştir.

Suudi Arabistan Krallığı Kralı Salman bin Abdulaziz Al Saud’un himayelerinde, Suudi Arabistan Ticaret ve Sanayi Bakanlığı ve İslam Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) işbirliğinde düzenlenecek olan fuar ile eşzamanlı olarak;

• İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Ticaret Geliştirme Organları Küresel Ağ Toplantısı; 23 Mayıs 2016
• B2B Toplantıları
• İslam İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeler 17. Özel Sektör Toplantısı ve 9. İslam Ülkeleri İş Kadınları Forumu 22-24 Mayıs 2016 etkinliklerinin de yer alacağı belirtilmiştir.

Bahse konu Fuar hakkında detaylı bilgiye http://goo.gl/H79c16 adresinden ulaşılabilmektedir.

Saygılarımızla.

11.03.2016